Menüü

19.-23. veebruar 

ESMASPÄEV, 19.02 TEISIPÄEV, 20.02 KOLMAPÄEV, 21.02 NELJAPÄEV, 22.02 REEDE, 23.02

RUKKIHELBEPUDER MOOSIGA

VÕILEIB

TEE

MANNAPUDER

MOOSIGA

SEPIK JUUSTUGA

KOOLIPIIM

PIIMA-HERKULASUPP

VÕILEIB POOLSUITSU VORSTIGA

KAHEKSAVILJAPUDER MOOSIGA

SEPIK MUNAVÕIGA

TEE

RIISIPUDER

MOOSIGA

VÕILEIB KURGIGA KOOLIPIIM

HAKKLIHAKASTE

TATAR

KÕRVITSA-PORGANDISALAT

LEIB

KOOLIPIIM

TALUPOJASUPP KRUUPIDEGA

LEIB

KAMAKREEM KRÕBEDA RUKKILEIVA JA MARJADEGA

KARTULI-RÄIMEVORM REDISE-KURGIKASTE

LEIB

ÕUNAJOOK

KANASUPP KLIMPIDEGA

RUKKILEIB

ASTELPAJU-MANNAVAHT PIIMAGA

AHJULIHA

KARTUL

SOE KASTE

HAPUKAPSASALAT JÕHVIKATEGA

LEIB

ÕUNAJOOK

KOHUPIIMAVORM KISSELLIGA

PIRNIVIILUD

KARTULISALAT

MUST LEIB

MARJAJOOK

KURGIVIILUD

VANAEMA PANNKOOGID MOOSIGA

KOOLIPIIM

MULGIPUDER PEEKONIGA KODUJUUSTUKASTE

MAITSEVESI

LEIB

KAALIKAVIILUD

 

EESTI TOIDU NÄDAL